onsdag 30 juli 2014

Matvandring i Väst, Kust & Inland

Matvandring i Väst- Kust & Inland är en möjlighet för alla att under en helg få komma ut och se, handla, äta och uppleva det vi producerar på landsbygden i väst. Matvandringen bjuder upp smaklökarna till dans i Fyrbodal. Drick elvakaffe med dopp på ett lantligt café, köp med dig närproducerade delikatesser och färdas sedan mot en delikat lunch på landsbygden eller kusten.

Njut av Fyrbodals hav, kust, slätt och fjäll. För att göra resan enklare har Trestad Stigen satt ihop tre rutter med buss, där vi besöker utvalda godbitar.

Västra Turen - 20 september
Med fokus på Bokenäset och Skaftöland får vi på denna turen besöka några av regionens välbesökta producenter. Vi bjuds på visningar, provsmakning och annat smått och gott.

Norra turen - 20 september
Under denna tur riktar vi in oss på utvalda producenter belägna kring Munkedal och Dingle. Vi blandar frukt och grönt med bakverk och köttvaror, plantor och buskar med äppleträd och massa mer.

Östra Turen - 21 september
Söndagens tur går österut med fokus på inland och våra grannar i Trollhättanområdet. Räkna med trevliga visningar och provsmakning i trevliga miljöer.

Alla tre resorna innehåller en välsmakande lunch och självklart får vi chansen att köpa med oss varor hem.

Pris: 475 kr/person


För mer information eller bokning: http://www.trestadstigen.se/Dagsturer/Matvandring-i-V%C3%A4st-Kust-Inland------------






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar