tisdag 19 augusti 2014

Polisen, picknick med kurre, och trappträning - London del 3



Lördag på Portello Road med marknad i högsäsong kanske inte var bästa valet. Men, men skam den som ger sig. Jag drog med Kristin genom den täta folkmassan högst upp på Portobello Road. På lördagar är det nämligen Vintagemarknad där. Men tyvärr var allt snordyrt även här- samt att det faktiskt kändes lite luffigt.


Så efter ca 20 min gav vi oss ut på matjakt igen. Som tur är har jag och Kristin samma Skalman klocka. Vi hittade inget trevligt ställe – men vi hittade ett Tesco. Vi köpte bröd och delikatesser och varsin liten vinflaska. Med detta inhandlat tog vi närmaste tunnelbana till Hyde Park. Ok tänker ni, ingen direkt dold pärla. Helt rätt, men Hyde park är perfekt för en picknick. Solen sken människor var glada, poliserna som cirkulerade i parken var också glada. Jag fick till och med ett ”God afternoon mam, lovely weather today” Varför gör inte polisen i Sverige så? Bara går förbi lyfter lite på polismössan och säger något trevligt till allmänheten. Börja genast! Efter att delikatesserna var slukade fick herr Kurre lite brödrester. Ekorrarna är lika tama som katter och låter på liknande sätt.



 Sedan begav vi oss mot Piccadilly Circus, rätt igen-ingen pärla. Men jag var besluten om att Kristin skulle känna på det turistiga London. Så det blev även Big Ben och en titt på London Eye.






Efter detta springande tog vi oss hem till huset för lite relaxande och uppladdning för utgång. Vi gick på nytt till Tesco, köpte lite snack och ölsorter från lokala bryggerier i London. Det är det bästa av allt!! När vi kom till huset visade en musikkanal gamla musikvideor från 90-talet, hurra! Men vi fick verkligen en aha upplevelse. När man sjöng med i låtarna trodde man verkligen att man sjöng rätt. Hahaha, helt fel. De textade nämligen låtarna…ok man kan väl säga som så här. Vi hade inte tagit hem någon sing star tävling om vi ställt upp i ämnet. Sedan som sagt utgång. Kvällen blev lång och vi kom inte hem förrän kl. 06:00. Fy tusan, 06:00 inte ok för tant Linn. Men man får ta seden dit man kommer.


Vi ramlade in i en möhippa

Nu hade jag ju lovat tips på pärla-det får bli en del 4 håll utkik. 


3 kommentarer:

  1. Kul att följa er och jättebra jobbat med bloggen!

    SvaraRadera
  2. Var hittade ni klänningarna? Lät som ett bra tips att gå till det stället, ska till London snart :)

    SvaraRadera
  3. Var hittade ni klänningarna? Lät som ett bra tips att gå till det stället, ska till London snart :)

    SvaraRadera